Mediderma este divizia de produse și tratamente profesionale ale grupului Sesderma. Fondată în 1993 de către Dr. Gabriel Serrano care prin vocația sa de dermatolog clinician este înclinat întotdeauna să rezolve problemele pielii pacienților săi apropiindu-se de ei și folosind ultimele inovații din domeniu. Din acest motiv, la Mediderma sprijinim medicii și profesioniștii din domeniul sănătății, oferindu-le soluții complete pentru îngrijirea pacienților lor.

Produsele și tratamentele noastre profesionale acoperă toate segmentele dermatologiei cosmetice, medicinii estetice și dermatologiei clinice, venind cu un răspuns la toate problemele pielii pacienților noștri. Ne concentrăm eforturile și suntem dedicați cercetării, dezvoltării și fabricarea de produse de uz medical, folosindu-ne de ultimele inovații din domeniul nanomedicinei. 

În plus avem un Departament Medical specializat care oferă suport științific tuturor clienților noștri prin sesiuni de training și colaborări cu experți din domeniul medicinei estetice din universități și programe de masterat, precum și consiliere privind protocoalele de terapie pentru a-i ajuta să maximizeze rezultatele tratamentelor lor. 

Produsele Grupului Sesderma sunt distribuite în peste 80 de țări. Există 21 de filiale în întreaga lume. În restul țărilor, compania noastră comercializează prin distribuitori de top din regiune.

Dr. Gabriel Serrano este o autoritate de renume internațional în domeniul dermatologiei estetice. Este medic dermatolog care practică în Valencia (Spania), este membru al Academiei Americane de Dermatologie, Academiei Europene de Dermatologie, Academiei Spaniole de Dermatologie, Colegiului Ibero-Latino-American de Drmatologie (CILAD) și a altor societăți științifice. 

Încă de la bun început, în urmă cu 35 de ani, Dr. Serrano a fost implicat în crearea de produse de îngrijire a pielii de înaltă calitate, de noi tratamente și protocoale pentru ca pacienții săi să aibă o piele sănătoasă. În prezent, continuă să facă cercetări clinice active în domeniul nanomedicinei cu aplicații în domeniul dermatologiei. Laboratoarele Sesderma au mai multe linii de produse în care ingredientele active sunt microîncapsulate în nanolipozomi, compania fiind un pionier în acest domeniu. Nu în ultimul rând, Dr. Serrano este autorul a peste 150 de articole publicate în reviste și publicații prestigioase din domeniul dermatologiei, bine apreciate de colegi. De asemenea, este invitat în mod constant la conferințele internaționale pentru a vorbi despre dermatologia cosmetică, peelinguri chimice, repararea tegumentelor, procesul de îmbătrânire a pielii, cancere de piele și despre progresele făcute de știință în îngrijirea pielii.