Mediderma a fost prima companie din lume care a introdus o linie completă de peelinguri chimice (GlicoPeel, Melaspeel) pe piața medicală și profesională în urmă cu aproape trei decenii. În prezent, produsele Mediderma sunt recunoscute ca fiind extrem de eficiente și sigure, fiind potrivite pentru toate tipurile de piele, sexe, vârste și probleme. Eficacitatea produselor Mediderma și protocoalele de tratament ale acestora sunt susținute de studii clinice extinse, precum și de colaborarea companiei cu profesioniști de renume din întreaga lume.

Datorită asocierii dintre Mediderma și laboratoarele Sesderma, ambele companii împărtășesc preocuparea de a continua să respecte motto-ul  "listening to your skin” să asculte și să țină cont permanent de nevoile pielii pacienților. Viziunea Mediderma este de a îmbunătăți viața și sănătatea oamenilor prin promovarea unor produse ce contribuie la obținerea unui ten sănătos și frumos. Valorile noastre sunt: Cunoaștere, Omenie (oamenii înainte de toate) și Generozitate.

Produsele profesionale Mediderma sunt disponibile exclusiv prin intermediul profesioniștilor licențiați sau calificați în domeniul sănătății pielii.

Sesderma® Produse pentru îngrijirea pielii

Produsele gamelor Mediderma sunt completate de produsele de îngrijire a pielii Sesderma. O gamă largă de produse, regimuri și programe ajută la menținerea rezultatelor tratamentelor noastre profesionale, precum și la îngrijirea zilnică a pielii și la o protecție eficientă împotriva agresiunilor mediului.

Angajamentul Mediderma® în ceea ce privește educația și formarea profesională

Timp de peste 35 de ani, ideile Dr. Gabriel Serrano au definit știința sănătății pielii. Astăzi, noile sale protocoale, orientări și tratamente inovatoare pentru crearea și menținerea sănătății pielii sunt disponibile prin intermediul conferințelor, al consultațiilor personale și al programelor complete de formare Mediderma®.

MISIUNEA NOASTRĂ

Să satisfacem nevoile clienților noștri, oferindu-le produse personalizate pentru fiecare tip de piele, datorită utilizării dermatologiei integrale, care combină inovația tehnică și contactul cu clientul.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Să fim lider de piață în domeniul produselor dermatologice datorită specializării în cercetare și dezvoltare și extinderii companiei la nivel mondial.

VALORI

Cunoaștere, omenie și generozitate. Pielea pacienților noștri este rațiunea noastră de a fiCUNOAȘTERE: Înaltă specializare și o intensă activitate în domeniul cercetării și dezvoltării timp de 30 de ani. ADN-ul nostru este dermatologia. OMENIE: Oamenii de lângă noi sunt mai presus de orice. GENEROZITATE: Angajamentul și vocația de a ne satisface clienții și partenerii. Ascultând nevoile pielii, noi ascultăm oamenii. Suntem atenți la nevoile pielii, ascultăm oamenii..

O VIZIUNE LA NIVEL GLOBAL

Mediderma este prezentă în peste 80 de țări și are filiale în Columbia, Statele Unite, Puerto Rico, Panama, Peru, Republica Dominicană, El Salvador, Costa Rica, Mexic, Portugalia, Italia, Polonia, India, Rusia, Regatul Unit, România și Taiwan. Participăm la congrese naționale și internaționale din domeniul dermatologiei și al dermatocosmeticii: AEDV, SEME, AAD, Cosmoprof, etc.