INOVAȚIE ȘI EFICIENȚĂ ÎN SERVICIUL CELUI DE ALĂTURI

Mediderma a creat un departament de Cercetare & Dezvoltare în care acordă un rol important studiilor științifice dermatologice, colaborării cu programele de masterat în medicină estetică a zece universități spaniole cât și cu Societatea Spaniolă de Medicină Estetică (SEME), Societatea Spaniolă de Medicină și Chirurgie Estetică (SEMCC) și Asociația Spaniolă de Dermatologie și Venerologie (AEDV). 

Cheia succesului nostru sunt produsele inovatoare, eficiente și sigure; clienții și partenerii noștri, profesioniștii din domeniul sănătății, care își pun încrederea în noi; angajații noștri, personalul tehnic și comercial, care garantează un serviciu post-vânzare optim. 

Pe parcursul acestor trei decenii am lucrat având un obiectiv comun: creșterea calității serviciilor oferite medicilor colaboratori și a calității vieții pacienților lor. 

CERCETARE & DEZVOLTARE

Departament dedicat în exclusivitate cercetării și dezvoltării. Mediderma este o companie de pionierat în utilizarea nanotehnologiei pentru crearea și dezvoltarea de produse dermatocosmetice. Profităm de progresele revoluționare ale științei din domeniul nanotehnologiei pentru a transporta ingredientele active în cele mai profunde straturi ale pielii cu rezultate nemaiîntâlnite până acum.

CONGRESE

Participăm la congrese naționale și internaționale din domeniul dermatologiei și al dermocosmeticii: AEDV, SEME, AAD, Cosmoprof, etc.

ANGAJAMENTUL NOSTRU FAȚĂ DE CALITATEA PRODUSELOR

Sistemul de management al calității Mediderma este susținut de următoarele certificări.

Pentru produsele cosmetice:

- ISO 22716 "Ghid de bune practici de fabricație pentru produsele cosmetice" (pdf)

Conform certificatului ES17/21159 emis de SGS.