SES-RETINAL ORANGE PEEL SEALING GEL

SES-RETINAL ORANGE PEEL SEALING GEL

40003108

Sistem în 2 pași pentru tratarea pielii grase, predispuse la acnee, a pigmentărilor și a semnelor de îmbătrânire a pielii.

Se combină cu SES RETINAL ORANGE PEEL MIST.

Retinaldehida este primul precursor al acidului retinoic cu activitate biologică asupra pielii și cu mai puține efecte secundare.

Acesta este un agent topic eficient pentru crono și foto-îmbătrânire deoarece îmbunătățește stratul cornos și elasticitatea cutanată, are proprietăți antiinflamatorii deoarece reduce nivelul de prostaglandine și interleukine.

Spre deosebire de alți retinoizi, cum ar fi retinolul sau retinilul , are proprietăți antibacteriene împotriva bacteriilor gram-pozitive precum P.

Acnes, ceea ce o face foarte utilă în tratamentele pentru acnee. Peeling-urile pot fi combinate cu alte tratamente sebum-regulatoare, reparatoare sau depigmentante, precum și cu sisteme de microneedling, lasere, IPL, alte peelinguri chimice etc.

Deși le puteți folosi separat, vă recomandăm să fie folosite împreună pentru a le maximiza beneficiile.

După curățarea cu demachiant lipozomal Sensyses și protejarea zonelor sensibile cu un produs adecvat (protector hidratant pentru piele Silkses), aplicați 1-2 straturi de Ses-retinal orange peel mist prin masaj până când soluția este uscată.

Finalizați tratamentul prin sigilarea zonei cu gel de Ses-retinal orange peel gel. Se lasă să acționeze 4 ore aprox., iar apoi curățați zona afectată cu un săpun blând (cremă spumoasă fără săpun Hidraven sau cremă spumoasă fără săpun Homecare).

  • Retinaldehidă lipozomală 0,75%
  • Acid hialuronic lipozomal
  • Zinc lipozomal
  • Factori de creștere

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: