FERULAC VALENCIA PEEL 50ml

FERULAC VALENCIA PEEL 50ml

40003434

Peeling chimic pentru fotoîmbătrânire pe față, decolteu și mâini.

50 ml - pH 0.5 - 1.5

Sinergie de activi antioxidanți și keratolitici pentru tratamentul foto-deteriorării pe față, decolteu și mâini.

Putere antioxidantă mai mare: Combinația de acid ferulic și e-vitC neutralizează acțiunea radicalilor liberi, protejează pielea de foto-deteriorare și reduce un procent ridicat de dimeri de timină.

Putere depigmentantă mai mare: Alpha-arbutina, împreună cu acidul ferulic și e-vitC, reduc activitatea tirozinazei.

Putere keratolitică mai mare: Combinația de TCA și acid salicilic dizolvă materialul care menține celulele legate în stratul cornos, mobilizează epiderma și promovează turnoverul epidermal.

Putere anti-îmbătrânire mai mare: Ingredientele sale active promovează formarea de colagen nou, elastină și acid hialuronic..

  1. După curățarea și degresarea pielii, protejați zonele cele mai delicate (conturul ochilor, zona gurii și aripile nasului) cu un produs adecvat (Protector Facial Hidratant Silkses). Aplicați 1-3 straturi de Ferulac Valencia Peel în funcție de tipul de piele și de zona care urmează să fie tratată.
  2. Aplicarea trebuie să se facă cu o compresă sau o pensulă, în mișcări rapide și uniforme. Lăsați să se usuce între straturi. Dacă se dorește, masați produsul până se usucă pentru a spori penetrarea acestuia. Încheiați tratamentul sigilând zona tratată cu 1 strat de 3-Retises Nanopeel 1% și lăsați să acționeze timp de 6-8 ore. După timpul de contact, pacientul trebuie să spele zona cu multă apă și un gel de curățare blând.
  • 10% TCA
  • 6% acid ferulic
  • 5% acid salicilic
  • 1% Vitamina C
  • 1% alfa-arbutină

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: