MELASPEEL TRX 60 ml

MELASPEEL TRX 60 ml

40004029

5Peeling químico, indicado para hiperpigmentaciones resistentes con componente vascular.

Todos los peelings que componen esta familia tienen su origen en la fórmula de Jessner. Se caracterizan por estar formulados con una base hidroalcohólica y contener una mezcla de hidroxiácidos (ácido láctico, cítrico y salicílico) en su composición. El pH de todos los peelings de esta línea se encuentra entre pH 2.0 y 3.0

Los peelings de la línea Melaspeel siempre se sellan con una crema de pH ligeramente ácido (Acglicolic Classic crema gel Forte o productos de la línea Retises, 3-Retises o Ses retinal).

60 ml. pH 2.0- 3.0

Aplicarea produselor din linia Melaspeel se face prin straturi.

Aplicați peel-ul folosind o compresă înmuiată în soluție, începând de la zonele mai puțin sensibile ale feței și continuând către cele mai sensibile. După ce primul strat este aplicat, așteptați aproximativ 3 minute, permițând soluției să se usuce și să penetreze. Apoi, aplicați fiecare strat consecutiv, monitorizând întotdeauna pielea între fiecare aplicare pentru a evalua gradul de eritem și prezența sau absența unei măști albe. Odată ce ultimul strat a fost aplicat, sigilați zona tratată cu o cremă cu pH ușor acid (Acglicolic Classic Cream Gel Forte sau Retises CT Yellow Peel).

Aplicarea unei presiuni mai mari cu compresa sau utilizarea unei cantități mai mari de soluție crește penetrarea peel-ului. La pacienții cu piele închisă la culoare, nu se aplică mai mult de 2 straturi de soluție cu 4n-butylresorcinol, din cauza riscului de inflamație. Tipurile de piele Fitzpatrick I și II pot tolera până la 5-6 straturi de soluție. În acest caz, diferite soluții pot fi combinate, aplicând soluția cea mai slabă pe întreaga față și soluția cea mai puternică focal, pe leziuni.

  • 9% Citric acid.
  • 9% Lactic acid.
  • 5% Mandelic acid.
  • 2% Salicylic acid.
  • Cisteamină

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: