PACHET SES-CHLOROPHYLL PDT

PACHET SES-CHLOROPHYLL PDT

40003377

Kit-ul Ses-Chlorophyll este un sistem în trei etape formulat cu clorofilină, tritofan și liposomi de riboflavină pentru a fi combinat cu o sursă de lumină corespunzătoare.

Indicat pentru tenul gras predispus la acnee, roșeață sau cuperose.

Datorită nanotehnologiei și ingredientelor active inovatoare, garantează niveluri de penetrare și eficacitate fără precedent, accelerând și îmbunătățind rezultatele.

PASUL 1 - MIST:

Triptofanul este un aminoacid esențial de origine naturală. Împreună cu riboflavina (prezentă în Pasul 2), se transformă în peroxid, îmbunătățind pielea predispusă la acnee pe termen scurt. În plus, are mecanisme antimutagenice, cum ar fi descompunerea radicalilor liberi și a speciilor reactive de oxigen (ROS).

Zincul controlează iritația și sistemul imunitar. Cu acțiune reglatoare a sebumului, inhibă 5 α-reductaza care limitează secreția sebacee. Acționează ca un cofactor prin îmbunătățirea tuturor sistemelor enzimatice.

Acidul azelaic are proprietăți calmante, antimicrobiene, împotriva Staphylococcus epidermis și P. acnes. Are un efect cheratolitic deoarece inhibă sinteza de filaggrin, îmbunătățind astfel pielea predispusă la acnee.

Acidul nicotinic încetinește excesul de producție de ulei în piele, reducând astfel activitatea glandelor sebacee. Împreună cu zincul, întărește acțiunea de reparare a pielii.

PASUL 2 - MIST:

Riboflavina sau vitamina B12 este implicată în procesele enzimatice legate de respirația celulară și este un producător de energie esențial în corp.

Clorofilina este o moleculă care acționează ca pigment verde al tuturor celulelor fotosintetice. Funcționează ca agent fotosensibil al adipocitului (peroxidarea lipidică a membranei adipocitului), care promovează acțiunea lipolitică a fosfatidilcolinei. Domeniul său de acțiune este o lumină purpurie, generată prin combinarea luminilor albastre și roșii.

Oxigenul are un rol cheie în terapia fotodinamică, deoarece această terapie se bazează pe utilizarea unui fotosensibilizator care este declanșat în prezența moleculelor de oxigen și a unei surse de lumină, pentru a da naștere reacției fotodinamice.

PASUL 3 - RETISES CT:

Sistemul 3-retinol combină 3 tipuri de retinoizi cu viteze diferite de acțiune: retinaldehidă cu acțiune imediată, retinol cu acțiune continuă și retinil eliberare lentă. Astfel, nivelul terapeutic al ingredientului activ este constant, iar conversia sa este graduală, în funcție de necesitățile pielii.

Zincul ajută la conversia diferiților retinoizi în acid retinoic, iar acidul hialuronic de greutate moleculară foarte mică stimulează formarea acestui compus în epiderm și derm.

PASUL 1: MIST

Tryptophan

Retinol

Zinc

Acid azelaic

Acid nicotinic

PASUL 2: GEL

Clorofilină

Riboflavină

Vitamina C stabilizată

Oxigen liposomal

PASUL 3: 3 RETISES CT

Sistem 3-Retinol

Acid hialuronic de greutate moleculară foarte mică

Zinc liposomal

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: