SES-RETINAL ORANGE PEEL MIST 20ml

SES-RETINAL ORANGE PEEL MIST 20ml

40003109

Sistem în 2 pași pentru tratamentul pielii grase, predispuse la acnee, cu pigmentații și semne de îmbătrânire.

Se combină cu SES RETINAL ORANGE PEEL SEALING GEL.

Retinaldehida este primul precursor al acidului retinoic cu activitate biologică asupra pielii și cu mai puține efecte secundare.

Este un agent topic eficient pentru îmbătrânirea cronică și fotoîmbătrânire, deoarece crește grosimea epidermului și elasticitatea cutanată, are proprietăți antiinflamatoare deoarece reduce nivelurile de prostaglandine și interleukine și, spre deosebire de alți retinoizi, precum retinolul sau retinilul, are proprietăți antibacteriene împotriva bacteriilor gram-pozitive, cum ar fi P. Acnes, ceea ce îl face foarte util în tratamentele antiacneice.

Peelingurile pot fi combinate cu alte tratamente seboregulatoare, reparatoare sau depigmentante, precum și cu sisteme de microneedling, lasere, IPL, alte peelinguri chimice etc.

Deși le puteți folosi separat, vă recomandăm să le folosiți împreună pentru a maximiza beneficiile.

După curățarea cu demachiantul liposomal Sensyses și protejarea zonelor sensibile cu un produs adecvat (protector de piele hidratant Silkses), aplicați 1-2 straturi de Ses-retinal orange peel mist cu un masaj până când soluția se usucă. Finalizați tratamentul sigilând zona cu gelul Ses-retinal orange peel.

Lăsați să acționeze aproximativ 4 ore și spălați zona afectată cu un săpun delicat (cremă spumoasă fără săpun Hidraven sau cremă spumoasă fără săpun Homecare).

  • Retinaldehidă lipozomală 0,75%
  • Acid hialuronic lipozomal (VLMW)
  • Zinc lipozomal

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: